Garantii

Garantia produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului/importatorului. Produsele comercializate de noi sunt produse cu durata medie de utilizare situata intre 6 luni si 18 luni, si produse de folosinta indelungata, iar garantia se acorda in conformitate cu aceasta durata. 

Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul, si la care este indreptatit conform OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata). Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata. In cadrul acestui termen producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Repratiile se vor efectua in maxim 15 zile de la comunicare.

Garantia pentru statii de lipit, surse de tensiune si lampi cu lupa este de 24 luni pentru persoane fizice si de 12 luni pentru persoane juridice.

Consumabilele (rezistente, varfuri, capete) vandute separat sau aflate in componenta statiilor de lipit, beneficiaza de 3 luni garantie, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.